Philips Sonicare

Sense of Smile biedt een volledig assortiment met aanvullende en gebitsreinigende producten. Sense of Smile verkoopt uitsluitend effectief bewezen producten die bijdragen aan de gezondheid van een mooi gebit. Want wie wil er nou niet een stralende frisse lach? Bij Sense of Smile ligt het accent op de schoonheid van je tanden. In onze klinieken kun je diverse bleekbehandelingen laten uitvoeren. We geven je persoonlijk advies over mondverzorging. Naast o.a. de whitening tandpasta’s, tandenstokers en flosdraad, adviseren wij de elektrische tandenborstels van Philips Sonicare. DE elektrische tandenborstel die echt werkt!

Het is bewezen dat Philips Sonicare krachtig en effectief reinigt, maar zacht is voor tandvlees en gebit. De tandenborstel met ongeveer 31,000 borstelbewegingen per minuut en het grote bereik van de borstelkop met de heen-en-weergaande beweging, zorgen samen voor de unieke effectieve poetsbeweging. Een dynamische, reinigende werking waardoor de vloeistof krachtig tussen de tanden en langs de tandvleesrand doordringt. Het resultaat? Een gebit dat er niet alleen bijzonder schoon uitziet, maar ook bijzonder schoon aanvoelt! Laat je adviseren door onze deskundigen in een van onze filialen en geef je gebit de optimale verzorging die het verdient!

Wij adviseren je graag op het gebied van totale mondverzorging in combinatie met persoonlijk advies. Je vindt onze ‘shop-in clinics’ in Breda en Maastricht. Kom gerust eens langs!

Binnen ons complete assortiment waaronder ook de Philips Sonicare voor kids, kennen we drie grote favorieten:

DiamondClean

EasyClean

Airfloss

DiamondClean

sonicare-easyclean

EasyClean

sonicare-airfloss

AirFloss

Sense of Smile - Philips Power Up

Power Up

sonicare-flexcare

FlexCare+

sonicare-kids

For Kids