Tanden bleken

Je tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals je leeftijd speelt ook je genetische aanleg een rol. Een onaantrekkelijk gebit bezorgt sommigen zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen. En dat terwijl een stralende lach je zo aantrekkelijk maakt! Bovendien is gebleken dat een professionele behandeling om tanden te bleken het aantal schadelijke bacteriën in je mond zal verminderen. Dit komt de gezondheid van je mond ten goede en zorgt voor minder gaatjes en tandvleesproblemen. Sense of Smile geeft je weer een gezonde stralende en natuurlijke witte lach! Bij Sense of Smile garanderen wij veilige tandenbleek behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde deskundigen, met direct resultaat. Je tandglazuur wordt niet aangetast en ondervindt op korte en lange termijn geen nadelige gevolgen. Voorzien van de meest moderne apparatuur garanderen wij je een doeltreffende behandeling die je zelfvertrouwen in een uurtje een enorme boost geeft. Je gebit is tenslotte een belangrijk visitekaartje. Een frisse uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs!

Tandenbleek behandeling

Tijdens een persoonlijk intakegesprek geven we je een realistisch beeld van de mogelijkheden en neem je plaats in één van onze behandelstoelen. Het intake gesprek vindt voorafgaand de wenselijke behandeling plaats. Het tandvlees wordt voor het bleken van je tanden eerst bedekt en vervolgens wordt de bleekgel op je tanden aangebracht. Daarna plaatsen wij een zogenaamde plasmalamp voor je tanden. De lamp zal de bleekgel verder activeren waardoor het bleekproces optimaal plaats kan vinden. Dankzij een ingebouwd infrarood-filter met een lichtfrequentie die volledig buiten het UV-spectrum ligt, zendt de lamp, die wij gebruiken, geen warmte of UV-licht uit. Het licht van onze plasmalamp is volledig veilig voor je gebit en de rest van je mond of lichaam. Tijdens de bleekbehandeling draag je een beschermende bril. Gemiddeld zal de gehele behandeling ongeveer 45 minuten tot 1,5 uur duren (afhankelijk van de gekozen behandeling). Na de behandeling kun je direct het resultaat in de spiegel bekijken. Kom je met 2 personen, dan kunnen wij de behandeling meestal tegelijk uitvoeren. Je hoeft dus niet op elkaar te wachten. Sense of Smile kiest altijd voor de meest moderne behandelmethode en is niet verbonden aan een bepaalde producent. Hierdoor zijn wij onafhankelijk in onze keuze van de producten die wij voor onze behandelingen gebruiken.

LIGHT BEHANDELING

9530 min
 • De prijs is inclusief: Intake gesprek, Tandsteen verwijderen, Polijsten en Fluoride behandeling
 • Tot 3 tinten witter
 • Direct eten + drinken
 • Opfrisser voor je tanden

MEDIUM BEHANDELING

15945 min
 • De prijs is inclusief: Intake gesprek, Tandsteen verwijderen, Polijsten en Fluoride behandeling
 • Tot 6 tinten witter
 • Direct eten + drinken
 • Duidelijk resultaat te zien

INTENSIVE BEHANDELING*

18960 min
 • De prijs is inclusief: Intake gesprek, Tandsteen verwijderen, Polijsten en Fluoride behandeling
 • Tot 10 tinten witter
 • Direct eten + drinken
 • Duidelijk resultaat te zien
*BELANGRIJK bij de eerste Intensive Behandeling afspraak: Kom je voor de eerste keer bij ons en je hebt de Intensive Behandeling gekozen dan zit je hier NIET direct aan vast! Bij de eerste afspraak voor een Intensive Behandeling hebben we een intakegesprek. Tijdens de intake bekijken we aan de hand van een kleurmeting en gebitscontrole welke behandeling bij jou past voor het mooiste resultaat.