Schrijf je review over Sense of Smile en ontvang 10% korting!

Wonderful service

★★★★★
5 5 1
In Sense of Smile I received the best service I've ever had before. I got explicit recommendations on my case, friendly assistance, comfortable expirience and a very cozy atmosphere. 10 out of 10! Thank you Nicole!

Goede service met een goed resultaat

★★★★★
5 5 1
Inmiddels heb ik alweer meerdere behandelingen bij Sense of Smile ondergaan en elke keer weer met een heel mooi resultaat. Er wordt nauwkeurig te werk gegaan en er is veel aandacht voor de klant. Ik kom hier zeker nog terug.

Kan een tandarts een voorbeeld aan nemen

★★★★★
5 5 1
Wat ben ik blij met mijn witte tanden! Vooraf was ik bang dat ik tijdens of na de behandeling pijn zou hebben, omdat mijn tanden nogal gevoelig zijn. Voor de afspraak gepland werd heb ik telefonisch contact gezocht met Tamara en ze nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Eventuele gevoeligheid is altijd tijdelijk, dus ik ging ervoor! Tijdens de behandeling heb ik 2 pijnscheuten gevoeld en daarna helemaal niets dus dat was super fijn! Tijdens de behandeling wordt elke stap goed uitgelegd dus je weet precies wat er komen gaat, ik voelde me echt op mijn gemak. En met een paar afleveringen SATC op het tv scherm is de tijd zo voorbij. Happy me!

Helemaal top!

★★★★★
5 5 1
Ik kan niets anders zeggen dan helemaal top! Ik wist niet wat ik moest verwachten maar voorafgaand aan de behandeling werden al mijn vragen beantwoord. Ik ben blij met eindresultaat. Echt een aanrader!

Sense of Smile Breda

★★★★★
5 5 1
Ik kom al jaren bij Sense of Smile in Breda en de service is zeer goed te noemen. Tanden bleken is natuurlijk niet altijd even prettig maar door de ontspannen sfeer en de deskundige beoordeling is een behandeling bij Sense of Smile in Breda een echte aanrader voor wie van een verzorgd gebit houdt. Groet, Peter

Super!

★★★★☆
4 5 1
Ik ben tevreden met het resultaat, ook al was het even doorzetten qua gevoeligheid maar het resultaat mag er zijn 🙂

Een stralende lach en goede service!!

★★★★★
5 5 1
Altijd een prachtige lach na een bezoek aan Sense of Smile!! Ik ben heel tevreden.

Zeer tevreden

★★★★☆
4 5 1
Heel tevreden over! Ik ben al enkele malen klant geweest in vestiging Breda. Heel vriendelijke en professionele bediening en mooi resultaat. Doe zo verder!

Eerlijke relaxte behandeling

★★★★★
5 5 1
Eerste behandeling gehad ongeveer 2 jaar geleden in Breda. Als ik het ga vergelijken met een bleekcompany waar ik de jaren ervoor kwam elders viel mij meteen op dat je met goede en voornamelijk eerlijke zorg (al vooraf) behandelt wordt en met goede adviezen ook weer de deur uitstapt. Tijd vliegt voorbij doordat je tijdens het bleken onbezorgd een goede film voor je "gebleekte kiezen " krijgt. heerlijke afleiding ook dus. Tijd weer om een nieuwe afspraak te maken.

TOP

★★★★★
5 5 1
Al een hele tijd kom ik voor mijn tanden bij Sense of Smile in Breda bij Tamara. Ik ben zeer tevreden over de ontvangst, de vriendelijkheid en de behandeling. Ik voel me altijd op mijn gemak en het resultaat mag er wezen. Negatieve punten heb ik momenteel echt niet. Groeten, Karin Kievit

Erg tevreden

★★★★☆
4 5 1
Duidelijke uitleg over de behandeling de doelstelling goed besproken. Ik zie de prijs wel als een minpuntje, maar het is ook wel een grote behandeling, en het eindresultaat is toch wel erg mooi. De nazorg (uitleg na de behandeling) was ook erg fijn, ik zou bijvoorbeeld niet weten dat ik niet mag eten/drinken etc.

Een duidelijk uitleg heeft mij geholpen

★★★★★
5 5 1
De eerste behandeling in Breda vond ik best spannend. Hoe gaat het allemaal in z'n werk?! De specialiste heeft stap-voor-stap uitgelegd wat er gebeurt tijdens het tandenbleek-proces. De eerste behandeling duurt 60 minuten. Het is even "doorbijten", maar zeker de moeite waard. Wat een prachtige witte tanden! Daarna is een onderhoudsbeurt van 20 minuten voldoende 2x per jaar. Bij Sense of Smile ben je echt in professionele handen. Alleen het beste voor je gebit toch?

Zeker een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik wist eerst niet wat ik echt kon verwachten maar de behandelingen zijn me 100% meegevallen, nergens last van gehad en het was nog lekker relaxt ook met een filmpje! De duidelijke uitleg vooraf gaande de behandeling was erg fijn om te weten. Ik was ontzettend blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Ik ben al enkele jaren klant bij Tamara en het is heerlijk als mijn tanden weer opgefrist zijn.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ben al 2x in Breda geweest om me tanden te laten bleken en ik ben dik tevreden over de resultaten! De eerste x de intensive behandeling gehad en nu elk jaar bijhouden met een medium of light behandelen. De eigenaresse is heel vriendelijk en d.m.v. een filmpje en een praatje voel ik me erg op me gemak! Echt een aanrader!!

Helemaal Top

★★★★★
5 5 1
Hele goede en vriendelijke service. Wat mij opviel was vooral de kennis en de relaxte sfeer. Ik ga zeker weer!

Super!

★★★★★
5 5 1
Het zal nu mijn zevende jaar zijn dat ik in Breda mijn tanden laat bleken en het is telkens met een lach, vriendelijkheid en topbediening!

Bezoekje waard!

★★★★☆
4 5 1
Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn tanden liet bleken. Alles werd duidelijk uitgelegd en het enige wat ik hoefde te doen om met wittere tanden te vertrekken was sex and the city te volgen!

Goede duidelijke en eerlijke uitleg

★★★★★
5 5 1
Goede uitleg, mooi resultaat! Na lang twijfelen een afspraak gemaakt en ik ben heel blij met het resultaat. Ga nu regelmatig terug voor de Light behandeling om het mooi bij te houden.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Nu al een paar keer geweest en iedere keer weer zeer tevreden de deur uit. De laatste keer waren mijn tanden zelfs nog een tint witter. Ook van gevoeligheid geen last gehad. Super!

Klasse behandeling!

★★★★★
5 5 1
Als "bange" client werd ik op een uitermate charmante manier ontvangen. Na een goede uitleg begon de behandeling. Gedurende de gehele behandeling heb ik mij kunnen storten op het terugkijken van een aantal Top Gear uitzendingen. Prima afleiding! Het eindresultaat was boven verwachting! Nogmaals dank voor de goede service en graag tot een volgende keer! Nicole bedankt.

Professioneel

★★★★★
5 5 1
De uitleg vooraf en de behandeling verloopt professioneel. Er heerst een ontspannen sfeer, wat ik als prettig ervaar omdat de behandeling gevoelig kan zijn. Het resultaat is overigens zeer netjes.

Een aanrader

★★★★★
5 5 1
Persoonlijk raad ik dit aan voor iedereen die er maar enigszins over nadenkt om zijn/haar tanden te laten bleken. Los van staand dat de behandeling snel achter de rug is, is ook het resultaat super. Ondertussen ben ik hier al verschillende keren geweest en zal zéker blijven terugkomen.

Heel goed

★★★★☆
4 5 1
Ben al jaren een trouwe klant. 1x per 1,5jaar terug voor een opfrisbeurt en we shinen weer 😉

Oppepper!

★★★★☆
4 5 1
Prettige ontvangst en duidelijke uitleg, er worden geen overdreven verwachtingen voorgespiegeld. Het resultaat van de behandeling was een mooi, fris gebit in een natuurlijke kleur

Zeer tevreden, goede uitleg

★★★★★
5 5 1
Afgelopen maandag de behandeling gehad bij Sense of Smile Breda. Ik werd erg gastvrij ontvangen door Tamara die mij in een voorbereidend gesprek goed heeft voorgelicht. De behandeling viel super mee. De avond na de behandeling zijn mijn tanden nog even gevoelig geweest, maar nu na 2 dagen is het resultaat goed te zien. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat, en kan het ook iedereen aanbevelen!

Top!

★★★★★
5 5 1
Ik heb al twee keer een behandeling gehad en het resultaat is duidelijk zichtbaar. Voor een mooi gebit met witte tanden is Sense of Smile Breda zeker een aanrader!

Prima

★★★★☆
4 5 1
Na één intensieve behandeling volstaat nu elk half jaar light behandeling. Mooi resultaat. Prettige ontvangst en goede uitleg. Doen!

Top service+kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Ik ga nu voor de 3 de keer naar Sense of Smile in Maastricht en ik ben super tevreden over de kwaliteit en de service! Een echte aanrader! Groetjes

SUPER!

★★★★★
5 5 1
Ik werd hartelijk ontvangen. En kreeg op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord. De behandeling was comfortabel, ik had geen pijn. Ik kon tijdens het bleken een filmpje kijken. Ik kom zeker terug voor de halfjaarlijkse opfrisser van 20 min. Een absolute aanrader!

Perfect Sense of Smile

★★★★★
5 5 1
Toen ik een afspraak bij Sense of Smile wilde maken las ik al deze reviews en dacht zo positief al deze reviews in ons land van mopperkonten dat kan bijna niet! Afgelopen vrijdag geweest voor eerste behandeling. Toen bleek dat deze beoordelingen ook in mijn geval uiterst terecht zijn. Uitgebreide uitleg, geen beloften die niet waar kunnen worden gemaakt. Zeer vriendelijke, professionele en kundige behandeling met uiteindelijk eein zeer goed resultaat. Tamara je hebt er een patient bij!

Prettige behandeling en mooi resultaat

★★★★★
5 5 1
Al meerdere malen een bleekbehandeling ondergaan bij Sense of Smile in Breda en daar deskundig en vriendelijk geholpen. Inmiddels een mooi resultaat behaald, waardoor een onderhoudsbehandeling van 1 keer in het half jaar voldoende is om dit mooie resultaat te behouden.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Voor mij is dit de eerste keer tanden bleken, de uitleg over de behandeling van tevoren was zeer goed. De behandeling en het eindresultaat zijn ook super. De tijd gaat snel voorbij tijdens de behandeling. Ik ben zeer tevreden en kom er zeker nog eens terug. Max Jansen,

Zeer tevreden!

★★★★☆
4 5 1
Ik ben vorig jaar april voor een behandeling geweest en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden was, en nog steeds ben, over het resultaat. Duidelijk verschil te zien, vooral ook als ik foto's van vlak na de behandeling terugkijk! Een mooi wit gebit! Ook van diverse mensen in mijn omgeving complimentjes ontvangen. Misschien ga ik dit jaarlijks herhalen!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Nu 2x geweest in Breda. Mooi resultaat. Ik ga dit jaar weer terug voor een opfrisbeurt. Supertevreden!

Kundig en professioneel

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg tevreden met de behandelingen bij Sense of Smile! Mijn tanden waren echt heeel veel lichter en de service was uitstekend!

Even ontspannen.. en klaar!

★★★★★
5 5 1
Ik ben meerdere malen bij Sense of Smile geweest, zowel in Breda als in Maastricht. Iedereen is zeer klantvriendelijk, denkt mee over het gewenste resultaat en de behandeling verloopt altijd prettig en verzorgd. Even ontspannen met een aflevering van je favoriete serie kijken en daarna stralend naar buiten!

Een aanrader, deskundig en vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Het verschil in kleur tussen mijn voortanden en hoektanden was groot. Door mijn tanden te laten bleken, hebben mijn tanden dezelfde mooie frisse tint. Ik ben er heel blij mee! Voorafgaande aan de behandeling wordt uitgebreid uitleg gegeven. Wil je je tanden deskundig laten bleken, dan is dit het juiste adres!

Kwaliteit en betaalbaar

★★★★★
5 5 1
Ik ga alweer voor de vierde keer mijn tanden laten bleken en ben hier super tevreden over. Kwaliteit, prijs verhouding is mooi in verhouding. Vriendelijke en duidelijke uitleg vooraf.

Mooie witte tanden

★★★★★
5 5 1
Heerlijk weer n opfrisbeurt voor mn tanden! Je ziet t verschil en dat in n uurtje liggen.

Goede service

★★★★★
5 5 1
Afgelopen weekend langs Sense of Smile in Breda geweest voor een kort intake gesprek. Erg vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen over de behandelingen. Ik ga hier op korte termijn zeker gebruik van maken!

Deskundig en mooi resultaat

★★★★★
5 5 1
Enkele maanden geleden heb ik de stap gezet op aanraden van mij tandarts. Na een vriendelijke ontvangst kreeg ik heel duidelijke uitleg en de behandeling is heel goed meegevallen. De eerste 24u was mijn gebit wat gevoelig en ben ik heel voorzichtig geweest met te koude drank of tocht. Ondertussen ben ik zo tevreden over het resultaat dat ik net een medium behandeling geboekt heb om nog enkele tintjes verder te gaan en mijn partner gaat mee...

Een aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Onlangs na een half jaar opnieuw de tanden laten behandelen met een light-behandeling. De terugval in kleur vooraf was niet groot, maar nu weer helemaal op kleur. Prettige informele sfeer, een aanrader! Ron

Professionele manier van tanden bleken

★★★★★
5 5 1
Ik ben er zeer content van, heb het paar jaar geleden laten doen en ga zeker terug gaan. Je voelt je op je gemak en krijgt de nodige dosis uitleg zodat je je geen zorgen hoeft te maken over iets. Aangename mensen met de juiste kennis. Ze besteden aandacht aan al je vragen en krijgt hierop onmiddellijk antwoord. Kortom als je je tanden wilt bleken ga dan even langs, ze hebben flexibele uren.

Super Smile!

★★★★★
5 5 1
Inmiddels twee keer bij Sense of Smile geweest en de behandeling en service zijn perfect. En het resultaat super! Ik ben er erg blij mee en kom zeker weer terug. Bedankt Tamara!

Sense of Smile Breda echt een aanrader 🙂 🙂

★★★★★
5 5 1
Na de eerste maal super tevreden weg te zijn gegaan. Is het wederom weer een succes geworden. Zeer goed advies gekregen. En nemen ook echt de tijd voor je. Geen bleek fabriek dus. Echt een aanrader !!!! Tot over een half jaartje weer.

Absoluut waard!

★★★★★
5 5 1
Ik ben via google bij Sense of Smile terecht gekomen. Heel makkelijk online een afspraak kunnen maken en ik kon heel snel terecht. De tandarts is heel vriendelijk en stelt je erg op je gemak, al je vragen worden ook goed beantwoord!! Na 1 behandeling was het resultaat al bizar! Ik hou het nu elk jaar bij en mijn tanden zijn stralend wit. Krijg er vaak complimenten over. Ik raad daarom Sense of Smile direct aan!!!

Tevreden sense of smile

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer zeker tevreden met het resultaat. In totaal ben ik 2 keer geweest voor de intensive behandeling. Tweede keer zag ik nog meer resultaat wat logisch is, Ik ga zeker weer binnenkort een afspraak maken. Het is zeker aan te raden!

Super

★★★★☆
4 5 1
Ik heb mijn tanden nu al meerdere malen laten bleken bij Sense of Smile. De eerste keer wist ik niet goed wat mij te verwachten stond. Na de eerste behandeling was ik zo tevreden, dat ik ieder jaar wel weer een keer terug ben geweest. Ik kan het zeker aanraden!

Excellent!

★★★★★
5 5 1
I am delighted with the results I get from Sense of Smile (have used them 3 times now) and Tamara is friendly and professional, as well as very knowledgeable. The atmosphere is professional and comfortable and I'd strongly recommend Sense of Smile in Breda to anyone looking for teeth whitening.

Top! Goede uitleg en mooi resultaat!

★★★★★
5 5 1
Ik ben vorig jaar voor een behandeling bij Sense of Smile geweest. Ik had nooit verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn! Nog steeds ben ik er elke dag blij mee. Ook was de service uitstekend. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Zeker aan te raden!

Tevreden klant

★★★★★
5 5 1
Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst mijn tanden laten witten bij Sense of Smile in Breda. Hierna kreeg ik van verschillende vrienden positieve commentaren over mijn wittere tanden. Na enige tijd ga ik nu opnieuw langs omdat ik er heel tevreden over was.

Zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Al 2 keer heb ik mijn tanden laten bleken bij Sense of smile. Eén keer "intensief" en daarna heb ik na een jaar een opfrisbehandeling ("light") laten doen. Dat ik terugkwam, geeft wel aan dat ik zeer tevreden was met het resultaat. Een mooie lach is natuurlijk nooit weg ;-)! Fijn aan Sense of smile: het zit midden in de stad, is goed bereikbaar en de behandeling is heel ontspannen. Vooraf laat je adviseuse jou zien welke kleur je hebt en wat ze verwacht van de behandeling. Dat klopte bij mij met het resultaat. Ik kom zeker nog eens terug!

Perfect!

★★★★★
5 5 1
Ik ben al een paar keer in Breda geweest en iedere keer heel goed geholpen. Vriendelijk, geduldig, goede uitleg (en alles met een lach!). Resultaten zijn top, dus er zijn inmiddels ook al wat familie en vrienden meegegaan. Absolute aanrader!

Aandacht en professioneel!

★★★★★
5 5 1
Dit jaar ga ik voor de 3de keer in 6 jaar tijd. Ben super tevreden met het resultaat en de manier van de behandeling is zeer professioneel!

Wacht er niet mee, gewoon doen bij Sense of Smile

★★★★☆
4 5 1
Ik heb een intensieve behandeling gehad en een kleine opfrisser. Het kan soms pijnlijk zijn voor je tanden, maar het team gaat hier super mee om en kan ook de behandeling wat eerder stoppen. Elke paar jaar hoef ik nu alleen nog maar op te frissen om te voorkomen dat ik weer witte vlekjes op mijn tanden krijg (zoals vroeger voor de behandeling).

Super!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden, top resultaat!! Amai wat een verschil! Vlotte vriendelijke service, we komen zeker terug! Dank u Tamara, Sense of Smile.

Prachtig

★★★★★
5 5 1
Weer maar eens langs geweest om mijn tanden op te frissen en resultaat is gewoonweg prachtig!! Zelfs geen pijn, niets. Dank u, Tamara.

Top!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de behandeling. Je wordt heel gastvrij ontvangen en er wordt stap voor stap uitgelegd wat ze gaat doen.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Ik ben tevreden met het resultaat, kom zeker nog terug.

Super service en resultaat

★★★★★
5 5 1
Super service en heel vriendelijke dame! Top resultaat. Voor mij is het de rit van 200 km (vanuit België) helemaal waard!

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Heel goed geholpen met een heel mooi resultaat!

Super service !

★★★★★
5 5 1
Top service en kwaliteit voor een goede prijs! Ik ben een tevreden en zeker terugkerende klant! Geen gevoeligheid ervaren na de behandeling want daar vreesde ik voor. Mvg, Mark

Super!

★★★★★
5 5 1
2 weken geleden in Maastricht bij Sense of Smile geweest. Een zeer goede voorbereiding en uitleg alvorens we zeer goed geholpen zijn met een sprankelend resultaat!! Kom zeker weer hier terug.

Super niet meer thuisbleken!

★★★★★
5 5 1
Al paar behandelingen gehad bij Sense of Smile. Heb een thuisbleek kit gekocht, maar dat levert de resultaten niet zoals bij Sense of Smile. Na twee jaar denk ik toch dat het tijd is voor een bleeksessie.

Waar voor je geld!

★★★★★
5 5 1
Hier ben je op het juiste adres! Deskundig, professioneel en met een mooi resultaat! Ze leggen ook alles heel duidelijk uit en je vragen worden goed en eerlijk beantwoordt. Ik ben ontzettend tevreden en kom zeer zeker terug voor de opfrisser om mijn tanden mooi op kleur te houden! Dankjewel Sense of Smile!!! Groet, Anne

Happy customer

★★★★★
5 5 1
Ik heb al reeds mijn tanden laten bleken bij sense of smile (breda), ben heel goed ontvangen, geadviseerd en was super tevreden van mijn resultaat. Deze week keer ik alweer terug voor een behandeling om verder te werken aan mijn gewenst eindresultaat !

Super

★★★★★
5 5 1
Alles wordt stap voor stap uitgelegd in een ontspannen sfeer. Fijn zo complimentjes te krijgen over je mooie lach na de behandeling!

Super!

★★★★☆
4 5 1
Ben super blij met het resultaat. Ik ben gewoon 10 tinten lichter gegaan in 1 keer. In het begin een klein beetje last van gehad, maar na paar uur alweer over. Was echt zeker de moeite waard! Ben zeer tevreden.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Al weer even geleden mijn tanden laten bleken bij Sense of Smile in Breda. Omdat ik niet helemaal wist welke behandeling voor mij het beste zou zijn heb ik van tevoren gebeld en heb ik hele goede uitleg en goed advies gekregen. Ook bij de afspraak zelf word je super behandeld. Zeer deskundig en veel aandacht voor jou. Er wordt duidelijk verteld wat, hoe en waarom en de sfeer is prettig. Het resultaat is super, gelijk zichtbaar en je mag direct weer eten en drinken. Je mag ook altijd binnenlopen als je vragen hebt. In alle opzichten goed geholpen en ik ga dan ook binnenkort zeker weer voor een herhaal-behandeling!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Super! Mooi resultaat maar vooral al voor de tweede maal super vriendelijk ontvangen door de lieve dame in Maastricht! Ik keer terug!

Had ik dat maar eerder gedaan!

★★★★★
5 5 1
Het was voor mij zo’n typisch gevalletje ‘had ik dat maar eerder gedaan!’. De behandeling viel me alles mee en met een beetje creativiteit kom je die 48u zonder kleurstoffen prima door. En het grootste voordeel? Met een giga stralende lach stond ik op mijn trouwdag!

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

★★★★★
5 5 1
Wat ik dacht van tanden bleken: Dat kost heel veel geld, is langdurig en ongemakkelijk en doe je niet zomaar. Wat blijkt; het is betaalbaar, je staat binnen 1,5 uur buiten en ik vraag me af waarom ik het niet eerder deed?

Echt zeer blij met het eindresultaat!

★★★★★
5 5 1
Met een big smile liep ik de deur uit!! Super vriendelijk en goed geholpen. Echt zeer blij met het eindresultaat!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Een aantal maanden geleden mijn tanden laten bleken in de kliniek in Breda. Je wordt ontzettend warm ontvangen en Tamara is echt super klantvriendelijk. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten maar door Tamara voel je je direct op je gemak. Ze legt heel goed uit hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat ze met je gaat doen. Tijdens de behandeling komt zij een paar keer checken of het allemaal goed gaat. En het belangrijkste: Ik ben super tevreden over het resultaat en ik kom zeker terug!

Super resultaat!

★★★★★
5 5 1
Dit had ik jaren eerder moeten doen! Uitstekende voorlichting en Tamara stelt je op je gemak. Behandeling is goed te doen en daarna: Wauw...... tanden zo mooi wit geworden. Ik blijf het in ieder geval bijhouden.

Sense of Smile is het helemaal

★★★★★
5 5 1
Ik ben een keer geweest en ga nergens anders meer naartoe. Heb een nieuwe afspraak ingepland en een vriend van mij ook zo enthousiast gekregen dat hij mee gaat. Zeer vriendelijke ontvangst en een professionele behandeling met een fantastisch resultaat. Ik verheug me op de aankomende behandeling!!!!

Ideaal!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk om binnen 40 minuten een mooi (wit!) resultaat te kunnen halen. Tamara neemt uitgebreid te tijd om alles goed uit te leggen en gerust te stellen, een heel prettig persoon. De behandeling zelf heb ik als prettig ervaren, bijna geen gevoeligheid. In de loop van de dag nam dat wel wat toe maar de volgende ochtend was ik overal vanaf. Ik ben onwijs blij met het resultaat; een mooi schoon, fris gebit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Enorm goede uitleg. Pure vakmanschap met als resultaat prachtige tanden! Ik ben er heel erg blij mee!! Dank je Tamara!

Heel tevreden

★★★★★
5 5 1
Na lang twijfelen heb ik toch de stap gewaagd en ondertussen ben ik trouwe klant. Ook al zijn mijn tanden na de behandeling even gevoelig, het resultaat mag er zeker zijn en blijft voor lange tijd. Vooral het natuurlijke, niet fake, resultaat is mooi. Ik raad het iedereen aan!

Mooi resultaat

★★★★★
5 5 1
Je wordt erg prettig ontvangen in de nette ruimte. Daarna wordt je goed ingelicht over het bleken zelf, waarom tanden verkleuren, hoe het in zijn werk gaat, etc. Ze neemt echt de tijd voor je. Vervolgens kun je tijdens het bleken gewoon een serie kijken. Resultaat was bij mij super!! Stuk wittere tanden en veel egaler, precies wat ik had gehoopt!

Happy!

★★★★★
5 5 1
Hi Tamara, Hierbij wil ik je laten dat ik erg tevreden ben over de intensieve behandeling die ik afgelopen donderdag heb gehad. Het resultaat is mooi en je hielp me stap voor stap door het proces en dat is fijn en geruststellend, happy dus! Bedankt en groet!

Prachtig!

★★★★★
5 5 1
Prachtig resultaat, écht bizar hoe wit mijn eigen tanden eigenlijk zijn. Tamara is ook een super lieve vrouw, straalt veel rust uit, legt alles duidelijk uit. Tijdens de behandeling geen last gehad, na 5 uur kreeg ik wel gevoelige tanden. Over een halfjaar kom ik zeker terug voor de light behandeling om alles bij te houden!

Goed

★★★★★
5 5 1
Ik ben tevreden met het resultaat. Sense of smile is echt een aanrader. Tot de volgende keer!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader! Je wordt supergoed onthaald en het resultaat is fantastisch!

Super tevreden!

★★★★★
5 5 1
Ik kom inmiddels al een aantal jaar bij Sense of Smile en ben 100% tevreden over mijn witte tanden en de geweldige service en klantvriendelijkheid. Ik zou iedereen die zijn/haar tanden wil bleken Sense of Smile aanraden!

Mooi resultaat met een goede service

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn tanden al meerdere malen laten bleken bij Sense of Smile in Breda. Ik ben heel tevreden over het resultaat na iedere behandeling. Tamara neemt de tijd en is heel kundig in haar vak. De service is top! Echt een aanrader.

Bleaching

★★★★☆
4 5 1
Bin bis jetzt immer zufrieden gewesen. Gerne wieder!

Zeer professioneel

★★★★★
5 5 1
Ik had nooit gedacht dat ik überhaupt mijn tanden zou laten bleken, dit voornamelijk vanwege het “Gerard Joling gevoel”. Na een kort gesprek met Tamara wist ik dat ik goed zat en dit bleek ook tijdens en na de behandeling. Super professioneel, alle kennis in huis en je kunt met alle vragen terecht. Zeker een aanrader.

Sense of smile Breda

★★★★★
5 5 1
Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn tanden liet bleken. Ik kreeg ik duidelijk uitleg over de behandeling en wat ik kon verwachten, tijdens en na de behandeling. Het was een zeer goede ervaring en ben zeer tevreden over het resultaat.